Velkommen til gårdsbutikken og gartneriet på Hvam vgs

Gårdsbutikken ligger i naturskjønne omgivelser på Hvam vgs i Nes. På skolen blir det produsert ferske varer som egg, flere slag poteter og grønnsaker, samt blomster som selges i vår Gårdsbutikk.

Vi kan også tilby flott lokalprodusert mat, kortreist mat, og spesialiteter fra andre deler av landet - vi har 40 leverandører av spennende produkter. Hos oss finner du også lokal kunst og håndverk, samt husflid av høy kvalitet.

            

I vår kafé "Godt Beite" kan vi ta i mot inntil 30 personer til bespisning. Her kan man nyte en god lunsj basert på lokale råvarer, eller sette seg i ro og fred med en kopp kaffe og ett stykke hjemmebakt kake. Forhåndsbestilling for bespisning for grupper.

 

Vi lager gavepakninger i alle prisklasser og størrelser. Du kan selv velge innholdet eller velge blandt ferdige kurver eller esker. Flotter gaver til alle annledninger; til venner og kjente, ansatte og forretningsforbindelser eller andre som fortjener litt ekstra.

 

Gartneriet selger ett bredt spekter av sommerblomster, stauder, roser, grønnsaksplanter, kvalitetsjord og gjødsel.  På høsten har vi flotte nyhøstede grønnsaker rett fra åkeren. Til jul får du ett rikelig utvalg av juleblomster, sammenplantinger og kranser.

Vi tilbyr salat, urter og ett utvalg stueplanter hele året.

           

 

Vi er medlem av:

                                                    

 

 

 

FRA BEITE

Gavepakke, eksempel

Gavepakke, eksempel

0.00,- inkl. mva


 
>> Gå til butikken

Løsningen er levert av Monsternett